ماهی زردپر

در این پست از وبسایت تخصصی تهران فیشر قصد داریم زندگی ماهی زردپر را شرح مختصری بدهیم

ماهی زردپر عاشق رودخانه های خروشان با تراکم بالای اکسیژن میباشد.
کف خواب و کف خوار بوده و بدلیل آناتومی ساخت دهان که در زیر سر ماهی زردپر قرار گرفته به آن کمک میکند تا در لا به لای گیاهان؛سنگ ها و بین شکافهای سخره ای کف آب بدنبال غذا گشت زنی کند.
رژیم غذایی زردپر در فصول مختلف از سال تغییر میکند و همین امر باعث شده تا بتواند طی سالیان سال حافظ بقایش باشد
زردپر همانند خیشاوند نزدیک خود (کپور) تقریبأ همه چیز خوار است

زرد پر - تهران فیشر tehranfisher

و زنجیره غذایی ماهی زردپر از جانداران ریز آبزی مثل:
بچه قورباغه؛میگو؛لاروها؛کرم ها و حشراتی از قبیل: ملخ؛سنجاقک؛سوسک های درختی؛پروانه؛جیرجیرک های گرفتار در آب و هر جنبنده کوچک در رو و زیر آب را نشانه میگیرد.
ولی در نبود یا کمبود موارد فوق؛
به ناچار از گیاه خواری نیز استقبال کرده از دانه های درختی افتاده در آب و حبوبات نیز تغذیه میکند
و همین امر باعث شده تا ماهیگیران از ترکیب خمیر نان با چند گیاه و دانه های دیگر؛طعمه ای مناسب را برای ماهی زردپر مهیا سازند.

 

زردپر در روز با احتیاط و در شب بی محابا به طعمه حمله میکندزرد پر - تهران فیشر tehranfisher
ماهیگیران حرفه ای بهترین تایم صید این ماهی را بعد از تاریکی هوا تا سپیده صبح می دانند
و آن هم بدلیل وجود سبیل های روی دهان ماهی است
که به آن کمک میکند تا سیگنال های طعمه را به خوبی از فواصل دور دست ردیابی کرده و پیدا کند.

این مطلب را بخوانید  بهترین طعمه های دنیا برای ماهیگیری

بهترین مناطق زیست ماهی زردپر برای صید را میتوان:

سفید رود و سد منجیل در استان گیلان سد شهید رجائی (سلیمان تنگه) در استان مازندران.
و رودخانه پرشکوه ارس (آراز) ؛ نام برد که هر کدام از این مناطق آب و هوای خاص خود را داشته
و قبل از سفر باید از کم و کیف آب و هوایی آن اطلاعات کافی را داشته باشید؛
در غیر این صورت به اطمینان عرض میکنم که دست خالی بر خواهید گشت.
بهترین فصل برای صید زردپر پائیز تا نیمه اول زمستان بوده
و بهترین طعمه هایی که میتوانید از آن بهره خوبی دریافت کنید
طعمه های بودار ازقبیل:میگوی محل زیست ماهی زردپر و احشام مرغ مانند:روده؛دل و جگر می باشد.

همچنین مطالب زیر میتواند برای شما جذاب باشد:

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *