طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی ماهی کپور و غیره

طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش ساز و خانگی ماهی کپور مقاله ای تایید شده و منتشر شده از وبسایت تخصصی آموزش ماهیگیری تهران فیشر
در این مطلب که برای علاقمندان تهیه شده است، طرز تهیه طعمه ماهیگیری به روش های مختلف را با شما در میان می گذاریم که تمامی روش ها زیر نظر اساتیدی همچون آقای سامان افشاریان تایید شده اند پس با خیال راحت به تهیه آن ها بپردازید و از ماهیگیری لذت ببرید.

 طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی طعمه ماهی کپور قزل آلا dr saman afsharian دکتر سامان افشاریان

طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی برای ماهی قزل آلا

مواد مورد نیاز:

آرد جو ۱ لیوان

آرد سفید ۱ لیوان

شکر نصف پیمانه

پنیر به مقدار لازم

آب به مقدار لازم

طرز تهیه:

آب را در قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید.
سپس کلیه ی مواد ذکر شده غیر از پنیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. زمانی که مخلوط به شکل خمیر در آمد، قابلمه را از روی شعله بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس مخلوط را داخل ظرفی بریزید
و در یخچال بگذارید تا کاملاً خنک شود.
پس از خنک شدن، مخلوط را بیرون بیاورید و پنیر را داخل ظرف ریخته و خوب هم بزنید.
اکنون می توانید از این مخلوط به عنوان طعمه ماهیگیری قزل آلا استفاده کنید.

 طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی طعمه ماهی کپور قزل آلا dr saman afsharian دکتر سامان افشاریان

طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی شیره افرا و خردل

مواد مورد نیاز:

خردل ۳ قاشق غذاخوری

شیره افرا ۳ قاشق غذاخوری

کره ی بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری

گرد سیر ۲ قاشق غذاخوری

آرد ۱ لیوان

تخم مرغ ۱ عدد

کنسرو ماهی تن ۱ عدد

طرز تهیه:

مواد ذکر شده را در یک ظرف بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
سپس کمی آب به مخلوط اضافه نمایید تا مواد به شکل خمیر دربیایند.
اکنون از این خمیر به عنوان طعمه ماهیگیری استفاده کنید.

 طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی طعمه ماهی کپور قزل آلا dr saman afsharian دکتر سامان افشاریان

طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی آرد ذرت برای ماهی کپور

مواد مورد نیاز:

آرد ذرت ۳ فنجان

آرد سفید ۲ فنجان

شکر ۱ فنجان

طرز تهیه:

کلیه ی مواد را در ظرف بزرگی بریزید و خوب هم بزنید.
اکنون آب را کم کم داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا مخلوط غلظت مناسب را به دست بیاورد.
در صورت غلیظ بودن بیش از حد مخلوط، کمی آرد از هر دو نوع به آن اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
پس از اینکه خمیر آماده شد، آن را به شکل گلوله های سایز متوسط شکل دهید.
سپس گلوله ها را در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید و بگذارید بیست دقیقه روی شعله غل بخورند.

 طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی طعمه ماهی کپور قزل آلا dr saman afsharian دکتر سامان افشاریان

طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی با مزه توت فرنگی برای ماهی کپور

مواد مورد نیاز:

شکر ۲ قاشق غذاخوری

وانیل ۱ قاشق غذاخوری

آرد ۱ فنجان

آرد ذرت ۲ فنجان

پودر ژله با طعم توت فرنگی ۱ بسته

آب به مقدار لازم

طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی و خانگی :

در قابلمه ای آرد را با کمی آب مخلوط کنید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید.
سپس وانیل و شکر و پودر ژله را به مخلوط اضافه کنید. هنگامی که آب کمی دیگر غل خورد، آرد ذرت را هم اضافه کنید. بعد از اینکه کلیه ی مواد مخلوط شدند، بگذارید مخلوط ۲ دقیقه روی شعله ی ملایم بماند
و در قابلمه را نیز بگذارید. سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و ترکیب را روی فویل آلومینیومی بریزید. سپس برای اینکه طعمه ها بعداً از هم جدا شوند، آن را به اندازه های مورد نظر خودتان گره زده تا گلوله شوند. هر چه اندازه ی آنها کوچکتر باشد طعمه بهتری خواهید داشت.
اکنون بایستی طعمه ها را یک شب تا صبح داخل یخچال بگذارید اما حواستان باشد که یخ نزنند.
در صید ماهی کپور میتوان از این نوع طعمه ها به دو صورت ساده یا همراه با ریسه ی جوشانده استفاده کرد.

 طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی طعمه ماهی کپور قزل آلا dr saman afsharian دکتر سامان افشاریان

طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی با هات داگ برای ماهی کپور و اسبله

مواد مورد نیاز:

هات داگ ۱ عدد

آرد ۲ لیوان

آب به مقدار لازم

پنیر به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا پنیر و هات داگ را ریز خرد کرده و در یک کاسه بریزید.
بعد آرد را نیز داخل کاسه بریزید. مواد را خوب هم بزنید و آب را هم در همین حین اضافه کنید.
آنقدر آب بریزید که مخلوط حالت توپی خمیری را پیدا کند.

این مطلب را بخوانید  نحوه ماهیگیری در تالاب های ایران : انزلی مرداب هشیلان ، چغاخور ، گمیشان ، سوستان ، عینک
 طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی طعمه ماهی کپور قزل آلا dr saman afsharian دکتر سامان افشاریان

طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی با روغن میگو برای طعمه ماهی کپور

مواد مورد نیاز:

روغن میگو بین ۳۰ تا ۴۰ قطره

شکر ۲ قاشق غذاخوری

نمک ۲ قاشق غذاخوری

ذرت ۱ لیوان

آرد گندم ۲ لیوان

طرز تهیه طعمه ماهی کپور خمیر ماهیگیری به روش دستی و خانگی:

آرد گندم را در قابلمه ای بریزید و روی شعله قرار داده و خوب هم بزنید.
سپس ذرت و نمک و شکر و روغن میگو را نیز اضافه و مخلوط کنید.
پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، ۱ فنجان آب داخل آن بریزید تا مواد شکلی خمیری پیدا کنند. خمیر را به صورت گلوله دربیاورید
و گلوله ها را در یک ظرف حاوی آب جوش بریزید و روی شعله بگذارید تا بپزند.
سپس آنها را از آب خارج کرده و بگذارید خشک شوند.
اکنون می توانید از این طعمه ها برای صید کپور استفاده کنید.
برای استفاده از این طعمه ها بایستی از ریسه ی جوشانده استفاده کنید.
در غیر اینصورت می توانید آنها را مانند خمیر به قلاب بزنید.

 طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی طعمه ماهی کپور قزل آلا dr saman afsharian دکتر سامان افشاریان

طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی با طعم دارچین برای طعمه ماهی کپور

مواد مورد نیاز:

وانیل ۲ قاشق غذاخوری

دارچین ۲ قاشق غذاخوری

آب گرم نصف لیوان

آرد ذرت ۲ لیوان

طرز تهیه:

کلیه ی مواد به جز دارچین را داخل یک کاسه بریزید و کاملاً هم بزنید.
سپس آب را اضافه کرده و باز هم بزنید تا مواد به شکل خمیر دربیایند.
سپس دارچین را آرام آرام اضافه کرده و مخلوط بدست را خوب هم بزنید تا به شکل خمیر دربیاید.
خمیر را در کیسه های پلاستیکی نگاهداری کنید تا مانع خشک شدن آن بشود.

 طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی طعمه ماهی کپور قزل آلا dr saman afsharian دکتر سامان افشاریان

طرز تهیه طعمه ماهیگیری با خون مرغ برای طعمه ماهیان خانواده کپور و اسبله

مواد مورد نیاز:

خون مرغ ۱ لیوان

آرد ذرت ۱ لیوان

آرد ۱ لیوان

گرد سیر ۳ قاشق غذاخوری

وانیل ۲ قاشق غذاخوری

پنیر به مقدار لازم

پنیر، گرد سیر، وانیل و آردها را داخل یک ظرف بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
سپس خون مرغ را کم کم اضافه کنید تا مخلوط کمی سفت شده و به شکل خمیر دربیاید.
اکنون این خمیر را به شکل گلوله دربیاورید و در ظرفی حاوی آب جوش روی شعله بگذارید تا ده دقیقه بجوشند و سفت شوند. سپس گلوله ها را از آب خارج کرده و بگذارید خشک و خنک شوند.
اکنون می توانید از این طعمه ها در صید ماهیان خانواده کپور و اسبله استفاده کنید.

  • طرز تهیه طعمه ماهیگیری با آرد جو

مواد مورد نیاز:

آرد جو نصف فنجان

آرد گندم ۱ فنجان

آرد ذرت ۱ فنجان

پنیر نصف لیوان رنده شده

 طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی طعمه ماهی کپور قزل آلا dr saman afsharian دکتر سامان افشاریان

طرز تهیه:

مواد مورد نیاز را در یک ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس کمی آب به مخلوط اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر دربیایند. سپس خمیر را به اندازه ی دلخواه گلوله کرده و در ظرفی حاوی آب جوش روی شعله بگذارید تا بجوشد. سپس گلوله ها را از آب خارج کرده و خشک کنید. اکنون می توانید از این طعمه ها برای صید کپور با ریسه جوشانده استفاده کنید.

طرز تهیه طعمه ماهیگیری تابستانی برای ماهی کپور

مواد مورد نیاز:

آرد ذرت ۱ لیوان

آرد ۱ لیوان

کارامل ۲ قاشق غذاخوری

شکر ۱ قاشق غذاخوری

نمک ۱ قاشق غذاخوری

قهوه ۳ قاشق غذاخوری

آب به مقدار لازم

 طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی طعمه ماهی کپور قزل آلا dr saman afsharian دکتر سامان افشاریان

طرز تهیه:

آردها، نمک، شکر، قهوه و کارامل را در یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
مقداری آب را در یک قابلمه بریزید و روی شعله بگذارید تا کمی گرم شود.
سپس مخلوط را اضافه کنید و با ملایمت هم بزنید تا به شکل خمیر در بیاید. سپس خمیر را از روی شعله بردارید و در کیسه ی پلاستیکی قرار دهید تا جلوی خشک شدن آن را بگیرد.

روش دیگر هم این است که خمیر را به شکل گلوله گلوله درآورده و داخل آب جوش روی شعله بگذارید تا بجوشد. هر وقت گلوله ها روی آب ماندند، یعنی طعمه آماده شده است.
اکنون می توانید از این طعمه ها برای صید کپور با ریسه جوشانده در فصل تابستان استفاده کنید.

 طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی طعمه ماهی کپور قزل آلا dr saman afsharian دکتر سامان افشاریان

طرز تهیه طعمه ماهیگیری سویا برای ماهی کپور

مواد مورد نیاز:

آرد ذرت ۱ لیوان

آرد سویا ۱ لیوان

طعم دهنده

طرز تهیه طعمه ماهی :

آردها را در یک ظرف بریزید و هم بزنید. سپس کمی آب به مخلوط اضافه کرده و باز  هم بزنید
تا مواد به شکل خمیر دربیاید. بعد طعم دهنده را نیز اضافه کرده
و اگر خمیر شل بود کمی آرد سویا یا ذرت اضافه کنید تا سفت شود. سپس خمیر را به صورت گلوله گرد کرده
و در ظرفی حاوی آب جوش روی شعله بگذارید تا پنج دقیقه بجوشد.
اکنون می توانید از این طعمه در صید ماهی کپور استفاده کنید.

این مطلب را بخوانید  راهنمای خرید نخ ماهیگیری منوفیلامنت پشه لیدر براید فلورکربن
 طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی طعمه ماهی کپور قزل آلا dr saman afsharian دکتر سامان افشاریان

طرز تهیه طعمه ماهیگیری با عسل برای ماهی کپور

مواد مورد نیاز:

شکر ۴ قاشق غذاخوری

عسل به مقدار لازم

آرد ذرت به مقدار لازم

وانیل به مقدار لازم

آب به مقدار لازم

طرز تهیه طعمه ماهی :

کلیه ی مواد به جز آرد ذرت را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید.
سپس قابلمه را روی شعله ی ملایم بگذارید. هنگامی که مخلوط جوش آمد، آرد ذرت را کم کم اضافه کرده و سه دقیقه خوب هم بزنید تا به شکل خمیر دربیاید.
بعد قابلمه را از روی شعله بردارید و بگذارید خمیر سرد شود.
سپس آن را در پلاستیک بگذارید و برای هنگام ماهیگیری کنار بگذارید.

 طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی طعمه ماهی کپور قزل آلا dr saman afsharian دکتر سامان افشاریان

طرز تهیه طعمه ماهیگیری شیر و پنیر

مواد مورد نیاز:

پنیر به مقدار لازم، رنده شده

شیره ی قند ۴ قاشق غذاخوری

شیر ۱ فنجان

آرد جو به مقدار لازم

 طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی طعمه ماهی کپور قزل آلا dr saman afsharian دکتر سامان افشاریان

طرز تهیه طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی :

پنیر و شیر را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید. سپس شیره ی قند را اضافه کرد و روی شعله بگذارید تا مخلوط جوش بیاید. بعد آرد جو را اضافه کرده و هم بزنید. هنگامی که مخلوط چسبندگی لازم را پیدا کرد، قابلمه را از روی شعله بردارید و مخلوط را به شکل گلوله گلوله دربیاورید.

 طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی طعمه ماهی کپور قزل آلا dr saman afsharian دکتر سامان افشاریان

سایر طعمه ها و روش ها

یکی از انواع طعمه ماهیگیری که میتوان در سبک های مختلف از آن استفاده کرد ماهی خرد شده است.
جهت تهیه ی این نوع طعمه، ماهی را ریز خرد کنید. سپس ظرفی را با مخلوط آرد و تخم مرغ پر کرده و ماهی ریز شده را داخل آن بریزید.

یکی دیگر از انواع طعمه ماهیگیری از مخلوط کردن انواع روغن نباتی و آرد تهیه می شود.
در این روش پیش از اینکه خمیر را به عنوان طعمه استفاده کنید کاملاً آن را ورز دهید تا روغن به خورد خمیر برود.

با استفاده از کنسرو ماهی تن نیز میتوان طعمه تهیه کرد.
برای اینکار تکه های ماهی را لای کمی پلاستیک کم ضخامت بپیچید.
سپس پیش از به کار بردن آن به عنوان طعمه مقداری روغن نباتی روی سطح آن بمالید.

با استفاده از پوست تخم مرغ نیز می توان طعمه مناسبی تهیه کرد.
برای این کار پوست تخم مرغ را داخل آب خیس کنید تا رطوبت جذب آن شود.
سپس آن را به همراه کمی خمیر داخل ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.

غذای حیوانات خانگی نیز یکی از موادی است که میتوان آن را به عنوان طعمه ماهیگیری ماهی کپور به کار برد.

برای این کار غذای گربه یا سگ را با کمی گوشت ماهی مخلوط کنید. این کار سبب می شود که غذای حیوان به بوی ماهی آغشته شده و ماهی ها را به خود جذب کند.

 طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی طعمه ماهی کپور قزل آلا dr saman afsharian دکتر سامان افشاریان

نکات اساسی در طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی

روغن ماهی نیز یکی از موادی است که باعث می شود کارایی طعمه ها بیشتر شود.
دفعه ی بعدی که به ماهیگیری می روید همان طعمه ی همیشگی را به کار ببرید،
اما کمی روغن ماهی به آن اضافه کنید تا خوب چرب شود. برای تهیه روغن ماهی در منزل و بدون صرف هزینه ی زیاد کمی گوشت ماهی یا ماهی تن را داخل آب بریزید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید.
سپس اجازه دهید بیشتر آب بخار شود. مخلوطی که به جا می ماند تقریباً همان روغن ماهی است.

یکی دیگر از ایده های خلاقانه ای که میتوان در تهیه طعمه ماهیگیری به کار برد این است که گوشت چند نوع ماهی مختلف را با یکدیگر مخلوط کنید. این نوع طعمه ها بخصوص برای صید ماهیانی مانند گربه ماهی بسیار مفید هستند.

طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی مقاله ای تایید شده توسط استاد سامان افشاریان به نقل از تارگتنو منتشر شده از وبسایت تخصصی آموزش ماهیگیری تهران فیشر

( طرز تهیه طعمه خمیر ماهیگیری به روش دست ساز و خانگی )

همچنین مطالب زیر میتواند برای شما مفید باشد :

17 پاسخ
  1. امیر
    امیر says:

    سلام ممنون از سایت خوبتون من دوتا سوال دارم
    ۱ حتما باید به صورت بویله طعمه زد ؟ یا میشه چسبوند به قلاب
    ۲میشه به جای آرد ذرت از سبوس گندم استفاده کرد؟
    مثلاً آرد گندم با سبوس و عصاره مرغ
    این سه تا رو دارم

    پاسخ
    • tehranfishuser
      tehranfishuser says:

      چسبوندن ایرادش اینه که جدا میشه
      هر خمیری میشه با هر طعم درست کرد اما برای جواب گیری باید تست های زیادی در محل مورد نظر که برای ماهیگیری میرین انجام بدین

      پاسخ
  2. مهدی افخمی
    مهدی افخمی says:

    باسلام وعرض احترام خدمت دست اندرکاران این سایت از راهنمای و ارائه روش درست کردن طعمه سپاسگذارم .
    اگر ممکنه سوالی دارم .؟
    من در خرمشهر زندگی میکنم ودر کانالهای آبیاری ورودخانه کارون ماهی کپور ووو صید میشه ولی بعلت گلی بودن آب در اکثر وقتها ماهی نوک نمیزنه.
    آیا طعمه بخصوصی هست که بکار ببریم که ماهی بطرف طعمه بیاد ؟؟؟
    ممنون میشم اطلاع بدید

    پاسخ
  3. A
    A says:

    سلام به نظر شما کدوم دستور که دربالا معرفی کردید برای صید سگ ماهی جویباری در فصل بهار بهتر عمل میکنه و سگ ماهی های جویباری کرم ماگوت رو بیشتر دوست دارن یا خمیر

    پاسخ
    • tehranfishuser
      tehranfishuser says:

      برای اینکه خمیر از قلاب ماهیگیری شما جدا نشود باید مقداری کمی به آن پنبه بزنید و همچنین خمیر تازه باشه و زیاد ورز بدین البته روش های زیادی وجود داره برای مبتدیان این بهترین روش هست که خمیر از قلاب نیفتد

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *