آموزش ساخت بویله کپور

ساخت بویله کپور یکی از دغدغه های اصلی ماهیگیران حرفه ایست.
بویله یا همان واژه boilies به معنای جوشانده است برای آموزش ساخت بویله کپور مناسب چند گام اصلی را باید طی متذکر شویم ابتدا در این مقاله برای آموزش ساخت بویله کپور مواد مورد نیاز را تشریح کرده و سپس طرز تهیه ساخت بویله دست ساز ماهی کپور را به صورت کامل تشریح میکنیم


مواد مورد نیاز:


سمولینا
سویا
ذرت
برنج
گندم
افزودنی های محرک
نمک
منبع پروتئین و ویتامین و جذب کننده
تخم مرغ
همچنین از شاهدانه – کنجد – سیاه دانه و موارد مشابه میتوان به شکل آسیاب شده در ترکیب مخلوط پایه بهره برد
برای ساخت بویله کپور ابتدا ترکیب مقادیری از آردها و دانه های روغنی جهت ساخت یک “مخلوط پایه ” است
دانه های روغنی میتوانند ۵ الی ۲۰ درصد مخلوط پایه از ساخت بویله دست ساز را تشکیل دهند
اکنون یک تخم مرغ را کاملا به هم بزنید تا یک دست شود و فاقد هر گونه حبابی باشد .هر کدام از موارد زیر را در این مرحله به تخم مرغ اضافه کنید : 
مقدار اندکی نمک
یک یا چند شیرین کننده را اضافه کنید . مقدار کل این شیرین کننده ها حتی المقدور از یک قاشق غذاخوری افزون تر نشود .
منبع پروتئین و ویتامین و جذب کننده های مورد نظر را اضافه کنید. 


طعم دهنده و افزودنی های محرک :


افزودنی های محرک را اضافه کنید . این افزودنی ها موادی هستند
که باعث جذابیت طعمه برای کپور شده و همچنین خواص درونی طعمه را به حسگر های کپور معرفی میکنند 
این نکته ظریفی در ساخت بویله کپور است
پس از از افزودن هر کدام از این مواد ،مخلوط را کاملا به هم بزنید و سپس به افزودن مواد دیگر اقدام کنید
با هم زدن مواد مربوطه احتمالا مایعی تقریبا غلیظ خواهید داشت .

این مطلب را بخوانید  آموزش خرید سگ ژرمن شپرد
آموزش ساخت بویله کپور


اکنون زمان اضافه کردن مخلوط خشک پایه است .


پس از تشکیل خمیر شروع به ورز دادن آن کنید تا خمیری یک دست تشکیل گردد
ورز دادن را تا مرحله عدم چسبندگی خمیر به دست ،ادامه دهید .بدست آوردن میزان نرمی مناسب این خمیر نقطه عطف کیفیت جوشانده شما خواهد بود به گونه ای که جوشانده ای با نرمی مناسب و ماندگاری خوب بدست بیاورید
پس از آماده شدن این خمیر آنرا داخل یک نایلون گذاشته و به مدت ۱۵ دقیقه به شکل دربسته نگهداری کنیدد
اکنون مرحله گلوله کردن جوشانده است . بهترین راه حل برای ساخت طعمه خانگی استفاده از وسیله ایست که بین ماهیگیران ایرانی به “تخته بویله” مشهور شده است .
در صورتی که تخته بویله در اختیار ندارید تنها راه ممکن گوله کردن بوسیله دست می باشد .
دقت کنید کلوله ها کاملا گرد و با اندازه یکسان ایجاد گردند تخته بویله این کار را به بهترین نحو ممکن انجام میدهد.

تخته بویله


 مرحله جوشاندن

یک ظرف اب را کاملا بجوشانید و گلوله ها را به تعداد مناسب داخل توری های دسته دار بریزید به گونه ای که در اثر فشار ، لهیده نشوند . توری را داخل آب جوش فرو ببرید تا به مدت حد اکثر ۲ دقیقه بجوشند . جوشانده بویله دست ساز را روی یک پارچه تمیز بریزید و بسته به دمای اطاق از دو الی چهار ساعت در این وظعیت نگهداری کنید. قبل از خشک شدن کامل پوسته ، جوشانده ها را داخل یک نایلون در بسته ریخته و در یخچال قرار دهید تا حداقل ۲۴ ساعت در هوای یخچال بمانند . سپس میتوانید انها را استفاده کرده و یا داخل فریزر نگهداری کنید .

این مطلب را بخوانید  درباره نویسندگان قوی از جمله دکتر سامان افشاریان
بویله کپور دست ساط
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *